گوشی آب خورده خود را به هر روشی خشک نکنید!

ساخت وبلاگ

با یک جستجوی ساده در وب سایت های داخلی و خارجی به مطالب جالبی درباره نحوه خشک کردن گوشی های آب خورده بر می خوریم.

اما آیا اقدامات توصیه شده برای خشک کردن گوشی کاملا مفید و بی خطر است؟ در صورتی که موفق به زنده کردن دوباره دستگاه اب خورده شویم می توان گفت که کار تمام شده و دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت؟

به عنوان یه تعمیر کار موبایل که هر چند روز یک بار یک گوشی آب خورده- یا سابقا آب خورده!- را ملاقات می کنم باید بگویم خیر.

اما چرا ممکن است اقدام سرخود برای نجات گوشی چندان مفید و عاقلانه نباشد؟با من در Dkaaren همراه باشید تا بیشتر به بررسی این موضوع بپردازیم.

با یک جستجوی ساده در وب سایت های داخلی و خارجی به مطالب جالبی درباره نحوه خشک کردن گوشی های آب خورده بر می خوریم.اما می توان این سوال را مطرح کرد که آیا اقدامات توصیه شده برای خشک کردن گوشی کاملا مفید و بی خطر است؟ در صورتی که موفق به زنده کردن دوباره دستگاه اب خورده شویم می توان گفت که کار تمام شده و دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت؟

به عنوان یه تعمیر کار موبایل که هر چند روز یک بار یک گوشی آب خورده- یا سابقا آب خورده!- را ملاقات می کنم باید بگویم خیر.اما چرا ممکن است اقدام سرخود برای نجات گوشی چندان مفید و عاقلانه نباشد؟

- باز کردن و جدا نمودن قطعات بسیاری از موبایل ها کار چندان ساده ای نیست و معمولا برای افرادی که تجربه و مهارت کافی ندارند احتمال آسیب رساندن به قطعات حساس داخل گوشی بسیار زیاد است.گوشی دلبند شما دارای قطعات بسیار ریز و حساسی است و حتی برخورد نرم اشیایی که برای باز کردن گوشی بکار گرفته اید میتواند دردسرساز شود.

گواه این موضوع مراجعات افرادی است که با اعتماد به نفس کافی به جان گوشی بخت برگشته افتاده اند تا هم پول مفت به تعمیر کارها نداده باشند و هم تجربه ای کسب نموده باشند! اما از بخت بد خرجشان دوتا شده و علاوه بر معایب قبلی باید راهی برای رفع خرابکاری های این عزیزان نیز یافت.

شما را از باز کردن گوشی نمی ترسانم. ممکن است از تجربه کاملا موفق خود از باز کردن و حتی ترمیم و تعویض قطعات بگویید.به هر حال باید گفت که شما خود مسئول اموالتان هستید و می توانید هرتصمیمی درباره شان بگیرید.

اگر مطمئن هستید که خود توانایی باز کردن گوشی را دارید.می توانید برد را با دقت از بدنه جدا کرده و قطعاتی مثل LCD یا بلندگو ها و همچنین شیلد های فلزی را نیز جدا کنید.سپس برد را برای چند دقیقه در مایعاتی مثل الکل قرار دهید و در آخر بوسیله مسواک نرم و تینر به آرامی شستشو دهید و با یک دمنده قوی به خوبی خشک کنید.

- استفاده از دمنده هایی مثل سشوار یا جذب کننده های رطوبت می تواند مفید باشد اما نه کاملا!سشوار معمولا توان خشک کردن کامل گوشی را ندارد و در واقع ممکن است شما را فریب دهد! همچنین باید مراقب باشید که باد سشوار گرمای زیادی را بخصوص به آی سی ها وارد نکند.فراموش نکنید تا زمانی که جریان برق وارد مدارات دستگاه نشده باشد خطری متوجه دستگاه نخواهد بود.پس حتما باید از خشک شدن کامل دستگاه اطمینان داشته باشید.

- با قرار دادن گوشی در برنج گرد و غبار را به داخل گوشی دعوت می کنید.آشنایی غبار برنج با رطوبت داخل دستگاه حاصل فوق العاده ای دارد که باید ببینید! البته مواد ديگري مثل ژل سيليكا مي تواند گزينه خوبی باشد. توجه داشته باشید که حتی با این اقدام گوشی شما به صورت موقت درمان میشود و در بیشتر موارد پس از مدتی تخریب و فرسایش سریع قطعات عملکرد دستگاه را با اشکال مواجه می کند.

بسیار خوب! حال به هر شکلی بلاخره موفق به خشک کردن گوشی خود شده اید.کلید پاور را می فشارید، لوگوی درخشان شرکت سازنده آبی است بر آتش درونتان.خیالتان راحت شده است که گوشی خود را در عملیاتی پیچیده و خطیر نجات داده اید.اما گوشی هایی که بعد از مدتی با مشکلاتی همچون عدم نمایش تصویر، نداشتن نور،نمایش تصویر سفید یا پرش آنتن و...برای تعمیر به ما سپرده می شود در اولین بررسی پوسیدگی و رسوب شدید حاصل از رطوبت که در دراز مدت افزایش یافته را نمایش می دهد که موفق شده تا بخشی از کار گوشی را مختل کند.

پس چه کار کنیم؟!

- گوشی را روشن نکنید یا آن را به شارژ نزنید.

- اگر باتری قابل جدا شدن است آن را خارج نمایید.

- به نزدیکترین تعمیر کار مراجعه نکنید! این روزها هر جایی عبارت "تعمیرات تخصصی" مشاهده می شود.اما شاید با افرادی مواجه باشید که حتی آموزش تخصصی هم ندیده اند.برای تعمیر کاران تجربی گوشی شما -مخصوصا گوشی خاموش- وسیله خوبی برای کسب تجربه است!

پس تلاش کنید به مراکز شناخته شده،مجهز و قابل اعتماد تری مراجعه کنید.

- حتما سابقه آب خوردگی یا زمین خوردگی را به تعمیر کار اطلاع دهید.تعمیر کاران،گوشی را مورد بررسی قرار داده و با استفاده از ابزار ها و مواد مناسب برد را شستشو می کنند.دستگاه ها و مایعات مخصوص توانایی از بین بردن آثار مخرب رطوبت و غبار را دارند.در صورت رفع نشدن مشکلات، قطعات معیوب شناسایی و تعویض خواهند شد.

و نکته ای دیگر:

توجه داشته باشید که گوشی های ضد آب در برابر نفوذ مایعات و غبار عایق شده اند.استفاده نادرست،مثلا بسته نبودن کامل و صحیح در پوش ها، می تواند گوشی ضد آب شما را تسلیم آب کند.

تماشا کنید:چه بلایی بر سر یک گوشی آب خورده خواهد آمد؟

_______________________________________________________________________________________

عشق تکنولوژی...
ما را در سایت عشق تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3dkaaren2 بازدید : 296 تاريخ : يکشنبه 26 دی 1395 ساعت: 22:36